طرز تهیه پاستا با چیکن و سس مخصوص

طرز تهیه پاستا

طرز تهیه پاستا خانگی ایتالیایی ساده آلفردو رستورانی پنه پاستای سریع چیکن آلفردو ساده با مرغ

پاستا یکی از انواع غذاهای بسیار محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که مانند لازانیا اصالتی ایتالیایی دارد. این غذای خوشمزه به عنوان یک غذای بین المللی تقریبا در تمام نقاط جهان شناخته شده می باشد و انواع بسیار متنوعی دارد. از معروف ترین انواع پاستا می توان به پاستا پنه ، پاستا آلفردو و پاستا پستو اشاره کرد. برای مشاهده این آموزش آشپزی ایتالیایی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه لازانیای خانگی
مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا ۳۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
شیر ۱ فنجان
سیر ۱ حبه
آب مرغ ۱ لیوان
پنیر پارمزان ¼ فنجان
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
جعفری و روغن به اندازه کافی

دستور پخت پاستا

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را به قطعاتی به شکل پاستا خرد می کنیم به این صورت که عرض قطعات مرغ بین یک تا دو سانتی متر و طول آنها حدود ۴ سانتی متر باشد. پس از اینکه قطعات مرغ را خر کردیم انها را کنار می گذاریم. در ادامه قارچ ها را نیز پس از شستشو به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله قارچ را به همراه کمی روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. قارچ را کمی تفت می دهیم تا آب آن تبخیر شود سپس قطعات مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند و کمی سرخ شود سپس قارچ و مرغ تفت داده شده را کنار می گذاریم.

مرحله سوم

در این مرحله سس پاستا را درست می کنیم ، برای این منظور یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و آرد را به همراه کمی روغن مایع یا کره به قابلمه اضافه می کنیم ، آرد را کمی تفت می دهیم تا رنگش کرمی شود سپس شیر را کم کم اضافه می کنیم و متداوم هم می زنیم تا سس به جوش بیاید و غلیظ شود ، سپس آنرا کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

یک قابلمه پر از آب روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید ، سپس سیر را به همراه مقداری نمک و روغن مایع داخل قابلمه می ریزیم. در ادامه پاستاها را داخل قابلمه می ریزیم و بعد از ۵ دقیقه پاستا را از قابلمه خارج کرده و با آب سرد آبکشی می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم سپس آب مرغ را به همراه مرغ و قارچی را که در مرحله دوم کنار گذاشته بودیم به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه پاستا را به قابلمه اضافه می کنیم و سس پاستا را نیز به همراه نیمی از پنیر پامیزان به مواد اضافه می کنیم.

مرحله ششم

مواد پاستا را خوب مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط پاستا برسد. درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه پاستا روی حرارت بماند تا آماده شود. در این مدت چند بار مواد را زیر و رو کنید تا پاستا نسوزد. پس از اینکه پاستا آماده شد از باقیمانده پنیر پارمیزان به همراه جعفری خرد شده برای تزیین آن استفاده می کنیم.

نکاتی برای بهتر شدن پاستا

طلایی شدن پنیر پاستا

اگر دوست دارید پنیر روی پاستا طلایی شود پس از اینکه پاستا آماده شد مقداری پنیر روی آن بریزید سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر روی پاستا طلایی رنگ شود. برای این منظور باید فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید. پس از اینکه پنیر روی پاستا طلایی شد و آنرا از فر خارج کردید می توانید جعفری خرد شده را روی پاستا بریزید.

جایگزین آب مرغ

استفاده از آب مرغ در پاستا باعث خوشمزه تر شدن طعم آن می شود ، در صورتی که آب مرغ در دسترس ندارید می توانید از آب به همراه عصاره های طبیعی گوشت مرغ استفاده کنید. توجه داشته باشید که عصاره مرغ دارای نمک زیادی است و باید مراقب باشید که پاستای شما شور نشود.

تشکر از