طرز تهیه سس پیتزا
سس پیتزا نوعی سس دست ساز است که برای تهیه انواع پیتزا از آن استفاده می شود و باعث می شود پیتزاهای خوشمزه تری داشته باشیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوجه فرنگی | ۶ عدد متوسط |
سس گوجه فرنگی | نصف فنجان |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
ریحان | ۱ قاشق چایخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
پونه خشک | نصف قاشق چایخوری |
شکر | نصف قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | به اندازه کافی |
دستور تهیه سس پیتزا
مرحله اول
ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم سپس داخل کاسه ای بزرگ با رنده ریز،
رنده می کنیم و کنار می گذاریم. ریحان ها را نیز می شوییم و با دستمال خشک
می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و
تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم و روغن زیتون داخل آن می ریزیم و سیرها
را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم و صبر می کنیم تا طلایی و سرخ شوند.
مرحله سوم
سپس سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی های رنده شده را می افزاییم و مداوم تفت
می دهیم تا کاملا در یکدیگر ادغام شوند. سپس شکر را به همراه آویشن، فلفل
سیاه و فلفل قرمز ( اگر می خواهید سس تند شود از فلفل بیشتری استفاده کنید )
و پونه خشک را نیز اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد را خوب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد بجوش
بیاید و کمی که جوشید و به غلظت مطلوب رسید تابه را از روی حرارت بر می
داریم و تامل می کنیم تا سس پیتزا خنک شود و برای پخت انواع پیتزاها ازآن
مصرف کنید.نوش جان