طرز تهیه کیک شیر عسل خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کیک شیر عسل

طرز تهیه کیک شیر عسل

امروز با اموزش یک کیک خوشمزه و بسیار مجلسی در خدمت شما هستیم. برای مشاهده این آموزش شیرنی پزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم کیک شیرعسل برای ۴ نفر

70 گرم کره
1 فنجان شیر عسل
1/3 و 1 فنجان آرد
نصف فنجان شکر
1/2 ق چ نمک
1/8 ق چ وانیل
3 عدد تخم مرغ
1 ق چ بیکینگ پودر

طرز تهیه کیک شیرعسل


اول از همه فر رو در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید

کره رو که از قبل به دمای محیط رسوندین با شکر و شیر عسل و وانیل مخلوط کنید و کنار بگذارید

آرد رو با بیکینگ پودر و نمک دو سه بار الک کنید و کم کم به مخلوط شیر عسلی اضافه کنید و با چنگال یا لیسک آروم آروم هم بزنید

در آخر تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید

ظرف کیک رو که آرد پاشی کردین مواد رو داخلش بریزید و حدود ۵۰ الی ۶۰ دقیقه بزارید داخل فر

توجه داشته باشید که این کیک بافت خیلی نرمی نداره پس اصول کیک پزی رو رعایت کنید و از قبل فر رو روشن کنید، از همزن استفاده نکنید و با دست به یک سمت هم بزنید ، بعد از پخته شدن از فر درش نیارین تا خیلی آروم آروم سرد بشه و شوک نشه. این کیک همچنین برای سرو به عنوان یک کیک عصرانه خیلی خوش طعم هستش

مطالب مرتبط