طرز تهیه کیک شیر عسل
مواد لازم کیک شیرعسل برای ۴ نفر
70 گرم کره1 فنجان شیر عسل
1/3 و 1 فنجان آرد
نصف فنجان شکر
1/2 ق چ نمک
1/8 ق چ وانیل
3 عدد تخم مرغ
1 ق چ بیکینگ پودر
طرز تهیه کیک شیرعسل
اول از همه فر رو در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن کنید
کره رو که از قبل به دمای محیط رسوندین با شکر و شیر عسل و وانیل مخلوط کنید و کنار بگذارید
آرد رو با بیکینگ پودر و نمک دو سه بار الک کنید و کم کم به مخلوط شیر عسلی اضافه کنید و با چنگال یا لیسک آروم آروم هم بزنید
در آخر تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید
ظرف کیک رو که آرد پاشی کردین مواد رو داخلش بریزید و حدود ۵۰ الی ۶۰ دقیقه بزارید داخل فر
توجه داشته باشید که این کیک بافت خیلی نرمی نداره پس اصول کیک پزی رو رعایت کنید و از قبل فر رو روشن کنید، از همزن استفاده نکنید و با دست به یک سمت هم بزنید ، بعد از پخته شدن از فر درش نیارین تا خیلی آروم آروم سرد بشه و شوک نشه. این کیک همچنین برای سرو به عنوان یک کیک عصرانه خیلی خوش طعم هستش