طرز تهیه مربای هویج
مربای هویج یکی از انواع مرباهای پر مصرف و محبوب در سراسر جهان است که مانند دیگر مرباها بیشتر به عنوان صبحانه استفاده می شود.
همچنین ببینید : طرز تهیه توت فرنگی خوش رنگ
مواد لازم برای ۱ شیشه کوچک | |
هویج | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۵۰۰ گرم |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
آب | ۲ لیوان |
زعفران | ۱ قاشق چایخوری |
پودر هل | یک پنس |
دستور تهیه مربای هویج
مرحله اول
ابتدا سر و ته هویج ها را با چاقو می گیریم و با پوست کن آن ها را تمیز می کنیم و می شوییم داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود.بعد با رنده ریز یا درشت که بستگی به سلیقه شما دارد هویج ها را رنده می کنیم و داخل قابلمه ای ترجیحا مسی می ریزیم.
مرحله دوم
سپس روی شعله می گذاریم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا کمی هویج ها نرم شوند و مداوم تفت می دهیم تا کمی رنگ هویج ها تغییر کند و بعد ۲ لیوان آب را اضافه می کنیم و شکر را کم کم به هویج اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا در آب کاملا حل شود.
مرحله سوم
سپس درب قابلمه را می گذاریم و شعله پخش کن را روی شعله می گذاریم و قابلمه را روی آن قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا مربا بپزد و قوام یابد.هر از گاهی به مربا باید سر بزنیم تا زمان مناسب آن را از روی حرارت بر داریم.
همچنین ببینید : طرز تهیه مربای بالنگ خوشمزه
مرحله چهارم
برای اینکه مطمئن شویم که مربا به غلظت مورد نظرمان رسیده یا نه می توانید کمی از شهد مربا بر داریم و داخل یک لیوان آب سرد بریزیم.اگر شهد مربا ته نشین شد و متلاشی نشد یعنی مربا آماده شده و اگر متلاشی شد هنوز باید به مربا زمان داد تا بپزد و به غلظت مورد نظر برسد.
مرحله پنجم
مربا که به قوام مطلوب رسید هل،آبلیمو و گلاب را به آن می افزاییم و با قاشق همگی مواد را آرام مخلوط می کنیم و بعد از ۲ الی ۳ دقیقه بعد مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا سرد شود و در شیشه مورد نظر می ریزیم و درب آن را می گذاریم و در یخچال نگهداری می کنیم و برای صبحانه این مربا هویج خوش مزه را نوش جان کنید.