طرز تهیه شربت سکنجبین
شربت سکنجبین یکی از شربت ها و نوشیدنی های بسیار پرطرفدار و قدیمی ایرانی است که خواص درمانی بسیاری نیز دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبلاگ تیما همراه باشید.
مواد لازم برای ۱۰ نفر
- سرکه انگور ۱۰۰ گرم
- شکر ۱ کیلوگرم
- آب ۲ لیوان
- نعناع ۱۵۰ گرم
دستور تهیه شربت سکنجبین
مرحله اول
ابتدا آب را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم، سپس شکر ار به آب اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا شربت به جوش بیاید، پس از اینکه شربت جوشید و شکر به طور کامل حل شد حرارت را ملایم می کنیم.
مرحله دوم
حالا باید صبر کنیم تا شربت مثل شهد کمی غلیظ شود، سپس نعناع را می شوییم ( نعناع خشک را نیاز نیست بشوییم ) و داخل شهد قرار می دهیم تا شربت عطر نعناع را به خود جذب کند. در ادامه سرکه انگور را را هم به صورت کم کم اضافه می کنیم و با شربت مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
نکته مهم برای خوشمزه تر شدن سکنجبین این است که در صورت امکان حتما از سرکه های خانگی برای درست کردن این شربت استفاده کنید. پس از اینکه شربت به قوام کافی رسید آنرا از روی حرارت بر می داریم و با یک پارچه تمیز صاف می کنیم.
مرحله چهارم
برای اینکه بدانید غلظت شربت به اندازه مطلوب رسیده است یک کمی از شربت را داخل یک فنجان بریزید و صبر کنید تا خنک شود. اگر پس از خنک شدن شربت غلیظ و کمی سفت شده بود یعنی شربت ما اماده است.
مرحله پنجم
حالا شربت ما تقریبا آماده است فقط باید اجازه دهیم در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. اگر بخواهید این شربت را با طعم زعفران هم درست کنید پس از قوام امدن شربت می توانید زعفران را نیز اضافه کنید.
مرحله ششم
برای مصرف شربت سکنجبین هم نسبت به ذائقه خوب با هر ترکیبی که دوست داریم از شربت به همراه آب یخ مخلوط می کنیم و با یک قاشق به خوبی ترکیب می کنیم تا شربت و آب کاملا یکدست شوند سپس سرو می کنیم.
منبع : طرز تهیه شربت سکنجبین خانگی
این شربت خوشمزه را می توانید با عرق نعناع هم سرو کنید تا عطر و طعم نعناع را در زمان میل کردن شربت احساس کنید. یکی دیگر از رسپی های مهم شربت سکنجبین هم با خیار است که عطر خیار سکنجبین برای کسانی که دنبال طعم های خاص هستند بسیار شگفت انگیز است. خیار را باید به صورت رشته ای خرد کنید و در شربت بریزید.
مطالب پیشنهادی :