طرز تهیه سالاد تبوله عربی خوش طعم و خوشرنگ

طرز تهیه سالاد تبوله عربی

طرز تهیه سالاد تبوله عربی

سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای معروف و پرطرفدار در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور لبنان می باشد. این سالاد عربی که به عنوان یک سالاد بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود را می توانید مانند سالادهایی مثل سالاد ماکارونی یا سالاد الویه به عنوان شام یا ناهار هم سرو کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • بلغور گندم نصف لیوان
  • پیازچه ۴ عدد
  • خیار دو عدد
  • نعنای خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده نصف لیوان
  • گوجه فرنگی دو عدد
  • آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه سالاد تبوله

مرحله اول

ابتدا بلغور گندم را به خوبی می شوییم سپس داخل یک قابلمه کوچک ریخته و تقریبا سه برابر مقدار بلغور آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم بلغور به مدت یک ساعت در آب جوش خیس بخورد.

مرحله دوم

اگر می خواهید بلغور ها پس از مصرف هضم آسان تری داشته باشند می توانید ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به بلغور ها اضافه کنید و قابلمه حاوی بلغور را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. البته این کار اختیاری می باشد و در صورتی که معده ضعیفی دارید توصیه می شود.

مرحله سوم

در این مرحله خیار ، پیازچه ( یا پیاز ) و گوجه فرنگی را می شوییم سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ( مانند سالاد شیرازی البته کمی ریزتر باشد ظاهر سالاد زیباتر می شود ) در ادامه نعناع و جعفری را نیز پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در این مرحله بلغورها را آبکشی می کنیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم. در ادامه خیار ، گوجه فرنگی و پیازچه خرد شده را اضافه می کنیم و مواد را کمی مخلوط می کنیم سپس جعفری و نعناع را که قبلا خرد کرده ایم به دیگر مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه مواد سالاد یکدست شدند مقداری نمک و فلفل سیاه به سالاد اضافه می کنیم. در آخر می توانید چند قاشق روغن زیتون دیگر به سالاد اضافه کنید تا هضم آسانتری داشته باشد. برای بهتر شدن طعم سالاد تبوله کمی آب لیمو تازه نیز اضافه می کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه آبلیمو اضافه کردیم مواد سالاد را کمی زیر و رو می کنیم سپس سالاد را داخل ظرف سالاد خوری میریزیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم. برای اینکه سالاد جا بیفتد و طعم بگیرد آنرا به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو می کنیم.

منبع : طرز تهیه سالاد تبوله

دستور دوم :

مواد لازم سالاد تبوله با انار

  • ۱ پیمانه اسفناج خرد شده
  • ۱ پیمانه جعفری خرد شده
  • ۲ پیمانه خیار ریز شده نگینی
  • ۱ پیمانه زیتون
  • ۲ عدد لیمو ترش تازه
  • ۲ پیمانه انار دون شده

طرز تهیه سالاد تبوله با انار

خیار نگینی خرد شده را داخل یک کاسه می ریزیم و بهش جفعری و اسفناج اضافه میکنیم و زیتون و ریز میکنیم با انار مخلوط میکنیم لیمو ترش تازه بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و یک الی دو قاشق روغن زیتون و مدت یک ساعت داخل یخچال بمونه تا طعمش جا بیفته و نوش جان. به همین سادگی به همین خوشمزگی !

امروز می خوام یه آشپز خوب به نام بیژن بهتون معرفی کنم که از اینجا می تونید برید داخل پروفایلش و دستورهایی که می گذاره رو ببینید. کباب کوبیدش با اینکه من اصلا آشنایی نداشتم درست کردم و خیلی خوب شد. شامی کبابش رو هم دیدم که من خودم هم همینطوری درست می کنم و خیلی خوش طعم میشه و همه تعریف می کنن.

ن عاشق کباب هستم و جوجه کباب رو از همه کباب ها بیشتر دوست دارم به ظرطی که هم مغز پخت باشه هم اینکه نرم و آبدار باشه. الان این عکس رو دیدم ضعف رفتم!