طرز تهیه نان لواش خانگی بدون فر، خمیر مایه و بکینگ پودر

طرز تهیه نان لواش

طرز تهیه نان لواش

سلام دوستان امروز با اموزش نان لواش خانگی در خدمت شما عزیزان هستیم. این دستور فقط سه ماده اصلی یعنی آب آرد و نمک لازم داره و نیازی به مخمر یا بکینگو پودر نداره با ما همراه باشید.

مواد لازم نان لواش

  • آرد نیم کیلو گرم
  • 1 قاشق غذا خوری نمک
  • آب به مقدار لازم

دستور پخت نان لواش

ابتدا آرد و نمک رو داخل کاسه میریزیم و آب رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد ، توجه داشته باشید که آب رو خیلی کم کم اضافه کنید و آروم ورز بدیم تا مثل یک خمیر بشه و اگه یهویی آب ریخته شد اشکالی نداره میتونین دوباره آرد بریزین که سفت بشه (در نهایت خمیر بیشتری خواهید داشت)

وقتی خمیر به دست اومد یک مقداری ورز میدیم و میگذاریم کنار برای نیم ساعت (این دستور چون خمیر مایه نداره احتیاجی به استراحت برای ور اومدن نداره)

خمیر رو بعد از استراحت به گلوله های کوچک کوچک تقسیم میکنیم و هر کدوم رو به اندازه ماهیتابه باز میکنیم، بهتره این کار رو با وردنه انجام بدید

ماهیتابه تفلون رو به روی اجاق گاز میگذاریم کامل داغ داغ بشه و روی شعله زیاد باید باشه (بدون روغن)

یکی خمیرهایی رو باز کردیم روی سطح ماهیتابه داغ میگذاریم و میبینید که بعد از چند ثانیه پف میکنه و مثل نون لواش بیرون میشه و همون موقع پشت و رو میکنیم با چنگک و طرف دیگرش رو اجازه میدیم که بپزه، نوش جان

این نان رو بعد از سرد شدن میتونین فریز کنین وبعدا در توستر یا روی ماهیتابه دوباره گرم کنید

همچنین ببینید :

طرز تهیه دونات خوشمزه

دستور پخت نان بربری درخانه برای صبحانه