طرز تهیه نان لواش
سلام دوستان امروز با اموزش نان لواش خانگی در خدمت شما عزیزان هستیم. این دستور فقط سه ماده اصلی یعنی آب آرد و نمک لازم داره و نیازی به مخمر یا بکینگو پودر نداره با ما همراه باشید.
مواد لازم نان لواش
- آرد نیم کیلو گرم
- 1 قاشق غذا خوری نمک
- آب به مقدار لازم
دستور پخت نان لواش
ابتدا آرد و نمک رو داخل کاسه میریزیم و آب رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد ، توجه داشته باشید که آب رو خیلی کم کم اضافه کنید و آروم ورز بدیم تا مثل یک خمیر بشه و اگه یهویی آب ریخته شد اشکالی نداره میتونین دوباره آرد بریزین که سفت بشه (در نهایت خمیر بیشتری خواهید داشت)
وقتی خمیر به دست اومد یک مقداری ورز میدیم و میگذاریم کنار برای نیم ساعت (این دستور چون خمیر مایه نداره احتیاجی به استراحت برای ور اومدن نداره)
خمیر رو بعد از استراحت به گلوله های کوچک کوچک تقسیم میکنیم و هر کدوم رو به اندازه ماهیتابه باز میکنیم، بهتره این کار رو با وردنه انجام بدید
ماهیتابه تفلون رو به روی اجاق گاز میگذاریم کامل داغ داغ بشه و روی شعله زیاد باید باشه (بدون روغن)
یکی خمیرهایی رو باز کردیم روی سطح ماهیتابه داغ میگذاریم و میبینید که بعد از چند ثانیه پف میکنه و مثل نون لواش بیرون میشه و همون موقع پشت و رو میکنیم با چنگک و طرف دیگرش رو اجازه میدیم که بپزه، نوش جان
این نان رو بعد از سرد شدن میتونین فریز کنین وبعدا در توستر یا روی ماهیتابه دوباره گرم کنید
همچنین ببینید :