طرز تهیه شیرینی بهشتی ترد و خوشمزه

طرز تهیه شیرینی بهشتی

طرز تهیه شیرینی بهشتی ترد و خوشمزه , فوت و فن شیرینی بهشتی , شیرینی بهشتی بهاره وحید , xvc jidi advdkd fiajd

شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که از شیرینی های مخصوص عید نوروز هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وبلاگ تیما همراه باشید.

مواد لازم شیرینی بهشتی
روغن صاف قنادی۱۰۰ گرم
پودر قند۱۰۰ گرم
روغن مایع۲۵ گرم
وانیلیک سوم قاشق چایخوری
آرد سفید۲۰۰ گرم
پودر هلیک سوم قاشق چایخوری
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
تخم خرفه یا سیاه دانهبرای تزیین

دستور پخت شیرینی بهشتی

مرحله اول

روغن صاف را می توانید از فروشگاه های لوازم شیرینی فروشی تهیه کنید، البته درست کردن این روغن کار خاصی ندارد و می توانید آنرا در منزل هم به راحتی درست کنید. فقط کافیست روغن جامد را ذوب کنید سپس اجازه دهید تا دوباره سفت شود.

مرحله دوم

برای شروع ابتدا پودر قند را به همراه روغن صاف به مدت ۷ دقیقه با همزن روی دور تند مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست و پوک شوند و رنگشان کرمی شود. در ادامه روغن مایع، وانیل، پودر هل و آرد سفید ( دو مرتبه الک کنید ) را اضافه می کنیم و مجددا با همزن می زنیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

برا اینکه شیرینی با رنگ های متنوع تری داشته باشید می توانید مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت ۱ قاشق غذاخوری آرد اصافه کنید و به قسمت دیگر ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنید و مجددا هر دو قسمت را با همزن بزنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا هر دو قسمت مواد را در دو قیف جداگانه با ماسوره دلخواه می ریزیم، در ادامه روی سینی فر یک کاغذ روغنی می اندازیم و با مقداری فاصله قیف می زنیم ( شیرینی ها را روی کاغذ روغنی با کمی فاصله قرار می دهیم )

مرحله پنجم

پس از اینکه تمام مواد را روی کاغذ روغنی قرار دادیم مقداری سیاه دانه یا تخم خرفه روی شیرینی ها می پاشیم. فر را باید از ۲۰ دقیقه قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود و زمان اماده شدن شیرینی ها معطل نشویم.

مرحله ششم

سینی فر را داخل فر قرار می دهیم، حدودا ۲۰ دقیقه زمان می برد تا کف شیرینی ها رنگ بگیرد. پس از اینکه کف شیرینی ها رنگ گرفت سینی فر را خارج می کنیم و صبر می کنیم شیرینی ها خنک شوند سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم.

نکات پخت شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی بدون فر

ابتدا یک سه پایه فلزی را داخل یک قابلمه مناسب قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا قابلمه به خوبی گرم شود. در ادامه داخل یک سینی با قطر کمتر از قابلمه دو لایه کاغذ رو غنی قرار می دهیم.

سپس خمیر را داخل سینی قیف می زنیم و سینی را داخل قابلمه قرار داده و درب قابلمه را می گذاریم تا شیرینی ها بپزند. حدودا ۱۵ دقیقه زمان برای پخت شیرینی ها لازم هست. هر زمان کف شیرینی ها طلایی شد باید آنها را از قابلمه خارج کنیم.


یکی از شیرینی ها خوشمزه ای که ما در دوران کودکی خیلی دوست داشتیم شیرینی میکادو بود. البته اون موقع بهش میگفتیم شیرینی ویفری چون خیلی شبیه ویفر بود و طعم بسیار خوبی داشت. امروز تو وبلاگ دوشت خوبم دیدم رسپیش رو گذاشته و یاد خاطرات قدیمی افتادم گفتم رسپی رو به دوستانم معرفی کنم تا درست کنند و ازش لذت ببرند. برای دیدن این رسپ در ادامه با مطلب طرز تهیه شیرینی میکادو همراه باشید.


یه فامیل داشتیم که هر روز کلاس میذاشت من فلان لباس رو تو یپی دیدم دادم دوختن خیلی عالی بوده و مد روز بود. حالا دیروز با این سایت یپی آشنا شدم لباس هاش خیلی هم جالب نبود از نظر من. حالا شما هم دوست داشتید برید از طریق موتور جستجوش سرچ کنید البته فکر کنم باید به انگلیسی سرچ کنید تا نتایج رو درست بیاره . اینم لینکش ( سایت یپی )


راستی دوستان شما خورش به اول رو تا حالا امتحان کردید؟ من خیلی دوست دارم غذاهای جدید رو امتحان کنم اما بچه ها نمیذارن و میگن حیف گوشت که مثلا با الو مخلوط بشه خب کبابش کن بده بخوریم. ولی من دوست دارم غذاهای جدید درست کنم. می گم آلو مسما با مرغ دوست دارن اگر خورش آلو با مرغ درست کنم خوب میشه به نظرتون. رسپی شرو از این لینک گرفتم میخوام درست کنم خوب هم نشد فدای سرم.!


یکی از دوستانم کانال یوتیوب زده که درامدزایی کنه ولی بهش گفتم نمیشه . اصرار کرد کانالش رو معرفی کنم و به خاطر رفاقتمون من تو وبلاگم معرفیش می کنم. برید عضو بشید تو کانالش قراره اموزش های تاپی بذاره حدود چند هزار تا ویدیوی اموزش تهیه کرده که کم کم بذاره داخل کانال. اینم ادرس کانالش. اگر خوب بود حتما بهش امتیاز بدید تا بتونه موفق بشه .ممنون راستی هر کسم اموزش خوبی داشت به کانالش پیام بده و براش بفرسته تا با اسم خودش بذاره تو کانالش


منبع : طرز تهیه شیرینی بهشتی