طرز تهیه کرم کاسترد بدون پودر کاسترد برای ۱۰ نفر

طرز تهیه کرم کاسترد

طرز تهیه کرم کاسترد بدون پودر کاسترد برای ۱۰ نفر 4 نفر با ژله با بیسکویت موز میوه ای xvc jidi  vl  hsjvn

کرم کاسترد نوعی کرم لطیف و خوشمزه است که از آن برای تهیه انواع دسر و شیرینی استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت علمی فرهنگی تیما همراه باشید.

دسر کرم کاسترد و ژله دسر خیلی خوش طعم و لذت بخشی است. اجزای تشکیل دهنده این دسر خوشمزه و لذیذ کرم پودر کاسترد، پودر ژله، آب جوش، شیر و شکر است. پودر کاسترد نوعی نشاسته میوه ای می باشد. نشاسته خاصیت زیادی دارد که برای پوست و مو بسیار عالی است. طرز تهیه این دسر کرم بسیار راحت و ساده است. امیداورم این کرم خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید. لطفا ما را همراهی کنید.


مواد لازم کرم کاسترد
زرده تخم مرغ۳ عدد
شیر۱ و دو سوم پیمانه
شکریک سوم پیمانه
نشاسته ذرتیک سوم پیمانه
وانیل½ قاشق چایخوری
کره۲۰ گرم

دستور تهیه کرم کاسترد

مرحله اول

برای تهیه دسر کرم کاستارد ابتدا زرده های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی یا برقی کمی می زنیم تا یکدست شوند. در ادامه پودر نشاسته ذرت را اضافه می کنیم.

مزحله دوم

در ادامه مواد را کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا ۳ قاشق غذاخوری از شیر را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس باقیمانده شیر را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا شیر جوش بیاید.

مرحله سوم

پس از اینکه شیر به دمای جوش رسید آنرا کم کم به مواد اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا شیر با مواد یکدست شود. در ادامه مواد را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا ته نگیرد.


همچنین ببینید : طرز تهیه آلبالو خشکه شربت با رب انار آب روش نگهداری


مرحله چهارم

هم زدن مواد را تا زمانی که مایعی غلیظ و کرمی رنگ به دست بیاید هم می زنیم، سپس کره را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کره به خورد مواد برود. در ادامه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و هر چند دقیقه هم می زنیم.

مرحله پنجم

زمانی که قابلمه را کنار می گذاریم باید هر از گاهی مواد را هم بزنیم تا رویه نبندد. برای خنک شدن کمر باید انرا در دمای محیط قرار دهیم، پس از اینکه هم دمای محیط شد آنرا در قیف می ریزیم و به دلخواه برای کیک ، شیرینی و دسر استفاده می کنیم.


یاداشت دستور تهیه

برای تهیه کرم کاسترد شکلاتی، باید در همان ابتدای کار و قبل از اضافه‌کردن شیر، 2 ق غذاخوری پودر کاکائو را به مواد خشک اضافه کنید.

اگر کرم کاستارد شما بیش از حد سفت شد، با اضافه‌کردن کمی شیر داغ، غلظت آن را تغییر دهید.

اگر می‌خواهید کرم کاسترد سفتی داشته باشید به طوریکه بتوان آن را با چاقو برید، باید 1 لیوان شیر داخل کرم کاسترد بریزید.

برای تهیه کاسترد روان، میزان شیر را 3 لیوان در نظر بگیرید. 

كاستردها بعد از يك روز ماندن داخل يخچال، آب ميندازند، پس به اندازه مصرف 1 وعده درست كنيد.

کاسترد بعد از سرد‌شدن، دوبرابر سفت می‌شود پس آن را به مدت طولانی روی حرارت قرار ندهید.

ترکیب هرچیزی از میوه و آب میوه گرفته تا پوره میوه و ... باعث تغییر بافت کرم کاسترد می‌شود و دیگر به حالت قالبی در نخواهد آمد.


مواد لازم برای پودینگ شکلاتی


شیر یک و نیم پ


نشاسته ذرت 2 ق غ


شکر یک سوم پیمانه


وانیل کمی


پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ


کره 3 ق غ


تمام مواد را در ظرفی روی حرارت ملایم مخلوط کرده و مدام به هم بزنید تا غلیظ شود

کره را اضافه کرده و از روی حرارت بر دارید ، پودینگ را ظرف مناسب ریخته چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو کنید.


مواد لازم برای کرم کاسترد


شیر یک پ


شکر یک سوم پ


پودر کاسترد 2 ق غ


کره یک ق غ


تمام مواد رو مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود. سپس روی لایه شکلاتی برزید و مجدادا در یخچال قرار دهید


مواد لازم برای لایه سفید


بستنی وانیلی نصف پ


آب جوش نصف پ


پودر ژله آلوورا 2 ق غ


پودر ژله و آب جوش را کاملا مخلوط کرده و در آخر بستنی رو اضافه کنید. سپس روی لایه کرم کاسترد بریزیو در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود


برای تزئین میتوانید از انواع میوه ها، شکلات و خامه استفاده کنید