طرز تهیه میگو پفکی

طرز تهیه میگو پفکی

میگو سوخاری پفکی

امروز با آموزش میگو پفکی یا همان میگو سوخاری در خدمت شما هستیم، با ما همراه باشید!

مواد لازم برای ۴ نفر

  • میگو 400 الی 500 گرم
  • پودر سوخاری به میزان لازم
  • 2 عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم

دستور پخت

ابتدا میگوها رو تمییز پاک میکنیم و رگ گیری میکنیم دو عدد تخم مرغ رو در طرفی شکونده و حدود ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری پر پودر سیر میریزیم داخل تخم مرغها و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه

باقی ادویه ها رو هم اصافه میکنیم و هم میزنیم حالا آرد سوخاری اصافه میکنیم تا حدی که مواد به شکل خمیری دربیاد. جوری که خوب به میگوها بچسبه و جدا نشه

حالا درب طرف رو گزاشته و حدود یک ساعت داخل یخچال میزاریم تا مواد به خورد میگوها بره بعد در یک تابه متوسط که داخلش روغن در حد ۲ سانت ریختیم و خوب داغ شده سرخ میکنیم

لازم نیس حتما میگوها دونه دونه سرخ بشن. اگر میگو ها ریز بود میشه هر دو سه تا میگو با هم در تابه سرخ بشه


اگر دوست دارید دنبال کنید: آموزش لازانیا