طرز تهیه پیتزا کالزونه مرغ مکزیکانو بسته

طرز تهیه پیتزا کالزونه

طرز تهیه پیتزا کالزونه عکس گوشت خمیر مرغ مکزیکانو بسته تلفظ djch hgc ki

پیتزا کالزونه یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه ایتالیایی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ایتالیایی در ادامه با وبلاگ تیما همراه باشید.

مواد لازم برای  ۲ نفر
آرد سفید۵۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
شیر ولرم۲۵۰ میلی لیتر
روغن مایع۶ قاشق سوپخوری
مایه خمیر فوری۱ قاشق سوپخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق سوپخوری
مواد میانی پیتزا
سینه مرغ۱ عدد
قارچ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا۲۵۰ گرم
آویشن۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت پیتزا کالزونه

مرحله اول

برای تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی ابتدا شکر را به همراه خمیر مایه فوری و شیر ولرم با هم داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم، سپس درب کاسه را می گذاریم. در ادامه کاسه را به مدت ۷ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله روغن مایع را به همراه نمک و تخم مرغ با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس خمیر مایه عمل امده را به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه آرد را دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مواد را با قاشق چوبی مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود، سپس سطح کار را آردپاشی می کنیم و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم. در ادامه خمیر را با دست به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

حالا یک کاسه مناسب را با روغن کمی چرب می کنیم، سپس خمیر را در وسط کاسه قرار می دهیم. در ادامه کاسه حاوی خمیر را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا خمیر ور بیاد و حجمش دو برابر شود.

مرحله پنجم

در همین حین سینه مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب و مقداری نمکف فلفلس یاهو ادویه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. پس از اینکه گوشت مرغ پخت آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله قارچ را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا آب اضافی قارچ به طور کامل کشیده شود، سپس گوشت مرغ را به همراه مقداری ادویه اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه خمیر آماده شد، آنرا روی سطح کار ورز می دهیم تا هوای اضافی موجود در خمیر خارج شود. در ادامه خمیر را به چونه های کوچکتر تقسیم می کنیم، سپس هر چانه را به صورت گرد روی سطح کار باز می کنیم.

مرحله هشتم

حالا نصف خمیر را با سس پیتزا پوشش می دهیم، سپس مقداری از قارچ و مرغ روی خمیر می ریزیم و مقداری آویشن و پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم، سپس نصف خمیر را روی مواد بر می گردانیم و لبه های انرا مانند پیراشکی روی هم قرار می دهیم.

مرحله نهم

در ادامه لبه های خمیر را با چنگال روی هم فیکس می کنیم. به همین ترتیب تمام پیتزاها را آماده می کنیم، سپس داخل سینی فر می چینیم. در ادامه فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله دهم

حالا روی پیتزاها را با پنیر می پوشانیم و برای تزیین روی پیتزا می توانیم از قارچ یا فلفل دلمه ای خرد شده استفاده کنیم. حالا پیتزاها را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا اماده شوند. برای طلایی شدن پنیر روی پیتزا چند دقیقه گریل را روشن می کنیم.


طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ با خمیر آماده  بدون فر بدون قارچ ساده در ماهیتابه خانگی در توستر ایتالیایی تنوری

پیتزا مرغ و قارچ یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با مطلب آموزش درست کردن پیتزا با گوشت مرغ و قارچ مثل بیرون همراه باشید.

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی سرخ کرده , طرز تهیه پیتزا سیب زمینی بدون فر

پیتزا سیب زمینی که با نام های دیگری مانند سیب و پنیر پیتزا و بشقاب داغ سیب زمینی هم شهرت دارد یکی از غذاهای فست فودی جدید است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این پیتزای را خوشمزه را به سلیقه خود می توانیم با مواد متنوعی تهیه کنیم. مثلا می توانیم مانند پیتزا مخلوط رستورانی به این غذا سوسیس، کالباس یا گوشت نیز اضافه کنیم. البته این غذا به صورت ساده با سیب زمینی و پنیر پیتزا تهیه می شود و طعم بسیار خوبی نیز دارد. البته نباید از کالری بالای این غذا غافل شویم و بهتر است این غذا هر چند وقت یک بار درست کنیم چون به دلیل وجود پنیر پیتزا کالری بالایی دارد. برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب طرز تهیه پیتزا سیب زمینی بدون فر با پنیر پیتزای فراوان همراه باشید.

طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت رستورانی بدون فر با مایکروویو نکات ایتالیایی ریش ریش  djch rhv   aj

پیتزای قارچ گوشت یکی از قدیمی ترین پیتزاهای ایتالیایی و امریکایی موجود در جهان است که در تمام کشورها با استقبال خوبی روبرو شده است. این پیتزای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده و قارچ به همراه پنیر پیتزا و سبزیجات دیگر تهیه می شود و همانطور که بارها امتحان کرده اید ترکیب گوشت چرخ کرده و قارچ ترکیب جالبی است و در انواع گراتن ها و لازانیا نیز به خوبی جواب داده است. این پیتزای خوشمزه را می توانیم با گوشت تکه ای هم درست کنیم که دیگر نام پیتزا قارچ و گوشت نیست و به نام های دیگری مثل پیتزا استیک یا پیتزا بیکن یا پیتزا بیف تغییر نام می دهد. در گذشته هم یک دستور در مورد این غذای خوشمزه در وبلاگ منتشر کرده ایم که می توانید انرا از طریق مطلب طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت خانگی به روش رستورانی مشاهده نمایید.