طرز تهیه ترشی قارچ
ترشی قارچ یکی از انواع ترشی های جدید و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش، برای دیزاین غذاها نیز مناسب می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چیشی همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط | |
قارچ | ۱ کیلوگرم |
سیر | ۱۰ حبه |
فلفل سبز | ۴ عدد |
آب | ۳ لیتر |
سرکه سفید | ۱ لیوان |
نعناع | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری |
ترخون | ۲ شاخه |
دستور تهیه ترشی قارچ
مرحله اول
برای تهیه ترشی قارچ خوشمزه ابتدا قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و داخل آبکش می کنیم و خیلی سریع آبکش می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود.سعی کنید از قارچ ها کوچک و دکمه ای استفاده کنید تا ترشی زیباتری داشته باشید.
مرحله دوم
در قابلمه ای سرکه،آب و نمک را می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم و حرارت را زیاد می کنیم تا زودتر به جوش بیاید.در این زمان سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و روی دستمال تمیزی می گذاریم تا خشک شوند.
مرحله سوم
فلفل سبزها را نیز می شوییم و کنار سیرها روی دستمال قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند و رطوبت در آن ها باقی نماند.زمانیکه سرکه به جوش آمد شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرکه سرد شود.
مرحله چهارم
در این مرحله داخل ظرف شیشه ای مورد نظر که از قبل آن را تمیز شستیم و کاملا خشک شده است مقداری قارچ می ریزیم، سپس چند حبه سیر، ۱ عدد فلفل سبز، ۱ قاشق از نعناع و کمی ترخون نیز به آن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه به همین صورت مواد ترشی را به صورت لایه ای داخل ظرف شیشه ای می ریزیم. حالا مخلوط سرکه، نمک و آب که سرد شده است را روی مواد می ریزیم، مخلوط سرکه و آب باید یک بند انگشت بالاتر از مواد ترشی باشد
مرحله ششم
در این مرحله درب ظرف شیشه ای را محکم می بندیم تا هوا نتواند وارد ظرف شود. در پایان ظرف ترشی را به مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک مانند یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت ۲ هفته می توانیم ترشی را مصرف کنیم.
ترشی بامیه یکی از انواع ترشی های اصیل و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان خوزستان می باشد. ترشی بامیه با روش ها و مواد متفاوتی تهیه می شود ، مثلا در برخی شهرها این ترشی را به همراه موادی مثل گوجه فرنگی ، تمرهندی و رب انار تهیه می شود. برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب ( طرز تهیه ترشی بامیه با رب انار ) همراه باشید.
ترشی لیته یکی از انواع ترشی های خوشمزه و معروف ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، این ترشی خوشمزه هم مانند ترشی گل کلم به صورت مخلوط تهیه می شود با این تفاوت که ترشی لیته به صورت ریز یا له شده درست می شود. برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب ( طرز تهیه ترشی لیته بندری خیلی خوشمزه چرخ شده ) همراه باشید.
ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار محبوب جنوب کشورمان است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مطلب ( طرز تهیه ترشی انبه زعفرانی رسیده زرد به روش پاکستانی ) همراه باشید.
منبع : سایت چی شی